ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εμβολιάστηκα για να προστατεύσω εμένα και την οικογένεια μου» (video)

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» μίλησε στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς κι εξήγησε τους λόγους που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο MVP των περσινών NBA Finals τόνισε ότι εμβολιάστηκε για το καλό της οικογένειας του.

Για το θέμα του εμβολίου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Ήθελα να είμαι προστατευμένος εγώ και η οικογένειά μου, γι' αυτό και ναι, είμαι εμβολιασμένος. Τα έβαλα κάτω και πήρα την καλύτερη απόφαση για να είμαι ασφαλής εγώ και τα παιδιά μου. Ποιος ξέρει πως μπορεί να σε επηρεάσει μακροπρόθεσμα, πραγματικά κάνεις ό,τι χρειάζεται για να είσαι εντάξει εσύ και η οικογένειά σου, κάνεις ότι σε βοηθά να αισθάνεσαι πιο άνετα. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να αποφασίσει».

Ο Γιάννης, όπως είναι φυσικό, δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και μίλησε σχεδόν για τα πάντα. Μεταξύ άλλων ανέφερε…

Για το γεγονός ότι έφερε το τρόπαιο στην Ελλάδα: «Μου πήραν το τρόπαιο και ήμουν απογοητευμένος, πληγώθηκα. Μετά από τον τελευταίο αγώνα το πήρα στο σπίτι μου, δεν κοιμήθηκα, το είχα μαζί μου στο κρεβάτι και περάσαμε κάποιες στιγμές μαζί. Πήγαμε σε ένα fast food μαζί και μετά έπρεπε να το γυρίσω για το parade. Είπα ότι έπρεπε να το πάρω μαζί μου στην Ελλάδα, το έδειξα στους φίλους μου, το πήγα στον Παρθενώνα, βγάλαμε φωτογραφίες και μετά μου το πήραν. Τώρα δεν το θέλω πια, ανήκει στο παρελθόν».

Για την ερχόμενη σεζόν, όπου εκείνος κι οι συμπαίκτες του θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο: «Οι αντίπαλοι θα θέλουν να μας νικήσουν. Θα πρέπει να έχουμε την φιλοσοφία του κυνηγού. Δεν είμαι ευχαριστημένος, πρέπει να συνεχίσουμε ως ομάδα. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα μας κυνηγούν και ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τους κυνηγάμε κι εμείς, αρκεί να χτίσουμε τις σωστές συνήθειες. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το 2021, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε οι Μιλγουόκι Μπακς, να προχωράμε βήμα-βήμα. Αν ο κόσμος με σέβεται, με σέβεται. Αν όχι, εντάξει. Πήγα στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Κύπρο και όλοι μιλούσαν για τους Μπακς! Δεν γινόταν αυτό πριν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δείτε όλη τη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή Newsbomb.gr στο Αρκαλοχώρι: Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι - Συνεχείς μετασεισμοί

The Voice: Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή ανέβηκε στη σκηνή και σάρωσε τα πάντα (video)

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως - Έφερε βαρύ οπλισμό