ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Σοβαρό το πρόβλημα του Στέφαν Γέλοβατς - Πληροφορίες για εγκεφαλικό επεισόδιο

ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς
ΑΕΚ: Αρκετά σοβαρό φαίνεται ότι είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Στέφαν Γέλοβατς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

ΑΕΚ: Αρκετά σοβαρό φαίνεται ότι είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Στέφαν Γέλοβατς με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Σοβαρό φαίνεται ότι είναι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο σέντερ της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς ο οποίος είχε λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της ατομικής προπόνησής του την Κυριακή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο σέντερ της ΑΕΚ υπέστη τελικά εγκεφαλικό επεισόδιο και πλέον νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τις ίδιες πληροφορίες να μιλούν για ελεγχόμενη κατάσταση της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Για σοβαρό πρόβλημα υγείας μιλούσε εξάλλου και η ανακοίνωση της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής για τον Στέφαν Γέλοβατς στο πλευρό του οποίου βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια της «Ένωσης».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Στέφαν Γέλοβατς το βράδυ της Κυριακής

«Ο πολλάκις άτυχος εφέτος Στέφαν Γέλοβατς διακομίσθηκε σήμερα εσπευσμένα στο Μetropolitan General, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος με την υγεία του.

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο.

Περαστικά, Στέφαν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο

Η υποχρεωτική τρίτη δόση, η λήξη του πιστοποιητικού και οι... καμπάνες που ηχούν στο Μαξίμου

Τρίκαλα: Ανατριχίλα στο πανελλήνιο με την υπόθεση ασέλγειας σε 4χρονη από τον αστυνομικό πατέρα της