ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Τα νεότερα για την υγεία του Στέφαν Γέλοβατς που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό

Στέφαν Γέλοβατς
Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο άσος της ΑΕΚ
INTIME / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. «Μην διακινείτε εσφαλμένες πληροφορίες», ζητούν οι «κιτρινόμαυροι».

Από το βράδυ της Κυριακής ο Στέφαν Γέλοβατς νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς κατά τη διάρκεια προπόνησης υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και κατέρρευσε. Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε για την υγεία του αθλητή της, ζητώντας ωστόσο διακριτικότητα και σεβασμό στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Με νέα ανακοίνωση, η ΑΕΚ, ενημερώνει για την κατάσταση του Στέφαν Γέλοβατς η οποία είναι σταθερή αλλά παραμένει κρίσιμη. Παράλληλα, ζητά η όποια αναφορά στο θέμα να γίνεται με διακριτικότητα και να αποφεύγεται η διακίνηση εσφαλμένων πληροφοριών που δημιουργούν σύγχυση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Στέφαν Γέλοβατς

Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν. Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας.

Βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια, δίπλα στον παίκτη άνθρωποι της ΑΕΚ

Το συμβάν με τον Στέφαν Γέλοβατς έχει επηρεάσει όλη την ομάδα της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό. Στα αποδυτήρια της Ένωσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ και τη Δευτέρα, παρά τη νίκη της ομάδας απέναντι στη Ρίγα, καθώς κανένας ακόμα δεν έχει πιστέψει πως ένας νέος άνθρωπος, αθλητής, κατέρρευσε και μάλιστα την ώρα ατομικής προπόνησης.

Τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ, μαζί με συμπαίκτες του, όσο και στελέχη της ΚΑΕ, μετά τον αγώνα βρέθηκαν στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γέλοβατς. Εξαρχής, άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν στο πλευρό τόσο του άτυχου αθλητή όσο και της οικογένειάς του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Ξεσπούν τα αδέλφια του δικηγόρου - «Ούρλιαζα όταν μου είπαν ότι σκότωσε τη μάνα μας»

ΟΑΕΔ: Έρχεται αύξηση στο επίδομα ανεργίας- Πόσο θα φτάσει

ΗΣΑΠ: Αυτός είναι ο άτυχος εργάτης που έχασε τη ζωή του - Εργαζόταν επί 16 έτη ως εργοδηγός