ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Οι ρωσικές ομάδες δεν θα επιστρέψουν - «Είναι σίγουρο!» λέει ο Αντρέι Βατούτιν

Ευρωλιγκα Euroleague
Intime

Euroleague: Ο ισχυρός άντρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν εμφανίστηκε σίγουρος ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί δίχως τις τρεις ρωσικές ομάδες.

Η Euroleague έχει δώσει προθεσμία ως τις 21 Μαρτίου, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά όπως όλα δείχνουν η «ομάδα του στρατού», μαζί με τις Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και Ούνικς Καζάν δεν πρόκειται να επιστρέψουν στη διοργάνωση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Βατούτιν μιλώντας στο πρακτορείο TASS, εμφανίστηκε σίγουρος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, λέγοντας ότι: «Η EuroLeague έθεσε ως deadline για την απόφαση την 21η Μαρτίου, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα πάρουμε. Πιστεύω πως όλοι την ξέρουμε. Θα χαρώ αν αποδειχθεί ότι κάνω λάθος, υπόσχομαι να πιώ σαμπάνια αν γίνει κάτι τέτοιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ρωσικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Όχι μόνο λόγω της πολιτικής, αλλά κι επειδή υπάρχουν λογιστικά προβλήματα».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκτός Euroleague οι ρωσικές ομάδες - Πότε θα αποβληθούν οριστικά

Euroleague: Οριστική απόφαση για ακύρωση όλων των αγώνων των ρωσικών ομάδων - Η νέα βαθμολογία