Live Streaming, Ελλάδα – Ισπανία: Το πρώτο φιλικό της Εθνικής ενόψει Eurobasket 2022

Newsbomb

Intime News

Ελλάδα Ισπανία: Δείτε σε live streaming το πρώτο φιλικό της Εθνικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 2022.

Μετά από σχεδόν δέκα ημέρες προπονήσεων, οι διεθνείς μπαίνει ρυθμούς φιλικών αγώνων, κάνοντας την αρχή απόψε (19:00) κόντρα στους «φούριας ρόχας» στο ΟΑΚΑ.

Ελλάδα και Ισπανία θα αναμετρηθούν και την Πέμπτη (11/8) στη Μαδρίτη. Είναι οι πρώτες ευκαιρίες που θα έχει ο Δημήτρης Ιτούδης για να δει τους παίκτες του σε ρυθμούς αγώνα και όσα έχουν δουλέψει αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστα Σλούκα, ενώ εκτός για το σημερινό ματς έμειναν κι οι Δημήτρης Μωραΐτης και Γιάννης Κουζέλογλου. Συνεπώς οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Καλάθης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Καλαϊτζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Θ. Αντετοκούνμπο, Γ. Αντετοκούνμπο, Αγραβάνης, Γόντικας, Κ. Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με 14άδα κι όχι με 12άδα. Απών για τους Ισπανούς θα είναι ο Σέρχιο Γιουλ. Είναι η 45η φορά που θα αναμετρηθούν, με την πρώτη να χρονολογείται 71 χρόνια πριν, το 1951, για τους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλεξάνδρειας.

Δείτε, πατώντας ΕΔΩ, τη φιλική αναμέτρηση Ελλάδα – Ισπανία στο ΟΑΚΑ

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved