ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουντομπάσκετ: Ο Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα νίκης στη Σερβία (vid)

Μουντομπάσκετ: Ο Τζόκοβιτς έστειλε μήνυμα νίκης στη Σερβία (vid)
EPA/JUSTIN LANE, ΑΜΠΕ

Μουντομπάσκετ: Μήνυμα στους διεθνείς της Εθνικής Σερβίας, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Γερμανία, έστειλε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας ετοιμάζεται για τον δικό του τελικό, καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/09) θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ματς που θα δώσει τον τίτλο στο US Open.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Εθνική Σερβίας θα διεκδικήσει την κορυφή του κόσμου, μια και το «συγκρότημα» του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα παίξει κόντρα στην Γερμανία. Ο «Νόλε» έστειλε το δικό του μήνυμα στους συμπατριώτες του, θέλοντας να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά.

«Όλη η Σερβία είναι περήφανη για ό,τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, για το πόσο μακριά έχετε πάει. Είμαστε ένα μπασκετικό έθνος και θα είμαστε για πάντα. Σας στηρίζουμε, σας στηρίζω. Πιθανότατα θα δω το παιχνίδι το πρωί, αν τα καταφέρω. Ίσως κάποια από τα τελευταία δεκάλεπτα. Εν συνεχεία θα προετοιμαστώ για τον δικό μου αγώνα. Εύχομαι να κάνουμε το 2/2 για τη Σερβία την Κυριακή. Ό,τι κι αν γίνει, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το υπέροχο ομαδικό πνεύμα, την ευελιξία και τη μαχητικότητα για τη σημαία και το έθνος», ήταν τα λόγια του.

Σχετικές ειδήσεις