ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Μάχη» Προμηθέα με ΠΑΟΚ - Στο Λαύριο η ΑΕΚ | Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Basket League: «Μάχη» Προμηθέα με ΠΑΟΚ - Στο Λαύριο η ΑΕΚ | Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις
Eurokinissi

Basket League: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής, το Σάββατο (30/12) στην τελευταία… υποχρέωση για το 2023.

Αναμφίβολα το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί στην Πάτρα. Στις 17:15 ο Προμηθέας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να συνεχίσει το σερί του.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, στις 17:00 στο κλειστό «Γ. Μπουρούσης» θα γίνει το ντέρμπι ουραγών. Η Καρδίτσα θα παίξει κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, σε μία «μάχη» που τη νίκη αποτελεί… μονόδρομο και για τις δύο ομάδες.

Η… δράση μεταφέρεται στην Αθήνα, μια και στις 18:00 το Περιστέρι θα παίξει κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θέλει να συνεχίσει με νίκη, τη στιγμή που οι νησιώτες προέρχονται από την ήττα από το Μαρούσι.

Τέλος, το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της 12ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί στα Μεσόγεια, αφού το Λαύριο φιλοξενεί την ΑΕΚ. Η ομάδα του Κώστα Μέξα προέρχεται από τη νίκη επί του Άρη, ενώ η Ένωση είχε γνωρίσει την ήττα από το Περιστέρι.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

17:00 Καρδίτσα-Απόλλων Πατρών (Ertsports2)
17:15 Προμηθέας Πατρών-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
18:00 Περιστέρι bwin-Κολοσσός Ρόδου (Ertsports1)
20:15 Λαύριο-ΑΕΚ Betsson BC (ΕΡΤ3)

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

15:00 Ολυμπιακός-Άρης (ΕΡΤ3)
17:15 Μαρούσι-Παναθηναϊκό AKTOR (ΕΡΤ3)

Σχετικές ειδήσεις