ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Έχει μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε εμπειρία ζωής με πρωτόγνωρες υπηρεσίες

Παναθηναϊκός AKTOR: Έχει μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε εμπειρία ζωής με πρωτόγνωρες υπηρεσίες

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει πάει το μπασκετικό -κι όχι μόνο- experience του ΟΑΚΑ σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας κάτι πρωτόγνωρο στον κόσμο και την ελληνική οικογένεια.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε με ιδανικό τρόπο το 2023 στην EuroLeague. Η επικράτηση με 82-65 επί του Ερυθρού Αστέρα για την 17η αγωνιστική επέκτεινε το νικηφόρο σερί στους 4 αγώνες και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-7.

Ο κόσμος γέμισε το ΟΑΚΑ και απόλαυσε το μπασκετικό δημιούργημα του Εργκίν Αταμάν για μια ακόμα φορά. Αυτό, όμως, που έκανε 18.000 ανθρώπους να φύγουν γεμάτοι ικανοποίηση και με το χαμόγελο στα χείλη ξεπερνά το αγωνιστικό μέρος. Πολλές φορές στο παρελθόν το γήπεδο ασφυκτιά από φιλάθλους που έχουν πανηγυρίσει μεγάλες και σημαντικές νίκες.

Φέτος, όμως, είναι η πρώτη φορά που άπαντες συζητούν για τη συνολική εμπειρία που βιώνουν στον Ναό του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μια συζήτηση που έχει ξεπεράσει τα ελληνικά δεδομένα, μιας και το experience που προσφέρει πλέον ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεπερνά κάθε φαντασία και στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει για τον μεγάλο στόχο της ολικής αναμόρφωσης και αναθεώρησης του τρόπου που πρέπει να βιώνει κάθε φίλαθλος την εμπειρία του γηπέδου. Ξεφεύγοντας από τα στενά αγωνιστικά όρια. Και μαζί με τους συνεργάτες του έκαναν πραγματικότητα τη δημιουργία ενός ΟΑΚΑ που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό και προσφέρει μια εμπειρία ζωής.

Η ελληνική οικογένεια έχει βρει επιτέλους ένα γήπεδο, που μπορεί να διασκεδάσει ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, αλλά και να ευχαριστηθεί τον αγώνα κατά τη διάρκειά του, λες και είναι σε μια πραγματική γιορτή. Χωρίς φαινόμενα που τους έχουν κάνει να απομακρυνθούν από τον αθλητισμό τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΟ ΟΑΚΑ προσφέρει υπηρεσίες που μόνο με αντίστοιχες του NBA μπορούν να συγκριθούν. Χώροι για φαγητό, παιχνίδι, αγορές. Διαγωνισμοί, Χριστουγεννιάτικο πάρκο στο πάρκινγκ. Και από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ένας φωτισμός από... άλλο πλανήτη, που αλλάζει την ατμόσφαιρα με εντυπωσιακό τρόπο και ενθουσίασε όλους όσους ήταν εκεί.

Κι αυτή είναι ακόμα η αρχή... Τα σχέδια είναι ακόμα μεγαλύτερα και τη νέα σεζόν θα έχει υλοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος αυτών.