ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ: Πλήγμα με Μόργκαν, καταγγέλλει Ετσενίκε για σκόπιμο χτύπημα – «ΕΣΑΚΕ περιμένω να γίνει κάτι»

ΑΕΚ Τζόρνταν Μόργκαν
Intime News

ΑΕΚ: Πλήγμα για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι θα χάσουν για μεγάλο διάστημα τον Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος ήταν έξαλλος με τον Χάιμε Ετσενίκε του Προμηθέα.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο παίκτης υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στον αγώνα με τον Προμηθέα.

Με δεδομένο ότι παραμένει εκτός κι ο Τζάστιν Τίλμαν, το πρόβλημα μέσα στη ρακέτα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Τζόρνταν Μόργκαν

«Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη «Βασίλισσα» σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με Προμηθέα Πάτρας μετά από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης».

«Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη»

Ο Μόργκαν ήταν έξαλλος με τον Ετσενίκε, ο οποίος στη συγκεκριμένη φάση είχε χρεωθεί με φάουλ, το οποίο αναβαθμίστηκε στη συνέχεια σε αντιαθλητικό. Ο Αμερικανός ψηλός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram:

«ΕΣΑΚΕ θέλω να ξέρω τι θα γίνει για αυτό. Παίζω 20+ χρόνια μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον να προσπαθεί τόσο σκόπιμα να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να γίνει κάτι».

Σχετικές ειδήσεις