Μποχωρίδης: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Κωνσταντίνος Σκορδούλης

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Πράσινη» παραχώρησε ο Λευτέρης Μποχωρίδης ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα

Ο 20χρονος πλέι μέικερ πραγματοποίησε μία σπουδαία επίδοση στην άνετη νίκων των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδος επί της Ένωσης, μοιράζοντας 13 ασίστ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΚ και θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό αφού ερχόμασταν από την ήττα στο Μόναχο. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος που μπόρεσα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα μου αλλά αυτό το οποίο μετράει δεν είναι τα ρεκόρ αλλά οι νίκες. Όλοι μας γι' αυτό προσπαθούμε. Στο τέλος το ταμείο θα γίνει με τα θετικά αποτελέσματα και όχι με τους πόσους πόντους και πόσες ασίστ, είχε ο κάθε παίκτης».

Για το συναίσθημα του να μοιράζει ασίστ αντί να σκοράρει: «Θα πω το συνηθισμένο πως μία πάσα κάνει δύο παίκτες χαρούμενους... Ακόμα είμαστε στην αρχή και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, οπότε είναι εξίσου όμορφο να δίνεις τη μπάλα και να δημιουργούνται ωραίες φάσεις τις οποίες χαίρεται ο κόσμος».

Για τη συνέχεια και το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Ακόμα δεν έχουμε βρει τη σταθερότητα που θέλουμε αλλά είναι σημαντικό σε κάθε ματς να κερδίζουμε πράγματα και να βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε πολύ καλά και απ' όλα τα παιδιά υπάρχει μεγάλη διάθεση για προσπάθεια, ώστε να κάνουμε πράξη στο παρκέ όσα ζητάει ο προπονητής μας. Η αποστολή μας στη Euroleague κάθε εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά στα ματς με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γίνεσαι και συ καλύτερος. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε ακόμα μια καλή εμφάνιση, παλεύοντας φυσικά για τη νίκη και μόνο».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved