ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Europa League | Conference League: Ολυμπιακός – Γκενκ, Χάιντουκ – ΠΑΟΚ, Άρης - Ντιναμό Κιέβου

Europa League - Europa Conference League
Intime News

Europa League | Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Ολυμπιακός – Γκενκ, Χάιντουκ – ΠΑΟΚ, Άρης – Ντιναμό Κιέβου.

Ολυμπιακός στο Europa League, ΠΑΟΚ και Άρης στο Conference League.

Τρεις ελληνικές ομάδες, ισάριθμες καθοριστικές αναμετρήσεις για τις δύο αυτές διοργανώσεις. Πρώτα ματς για τους εκπροσώπους μας, οι οποίοι θα αγωνιστούν, έχοντας στόχο να κάνουν αποφασιστικό βήμα ενόψει των ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γκενκ, η οποία θεωρείται ομάδα με λύσεις και μεσοεπιθετική ικανότητα, αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Οι Βέλγοι έκαναν γκέλα στο πρωτάθλημά τους πριν λίγες μέρες, ενώ έχουν και το αποκλεισμό-σοκ απ’ τη Σερβέτ στα προκριματικά του Champions League. Αυτή την ψυχολογική τους κατάσταση πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα πιέσει τους αντιπάλους.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ του Μάρκο Λιβάγια. Αγώνας υψηλής επικινδυνότητας ειδικά μετά τα τραγικά συμβάντα πριν τον αγώνα που αναβλήθηκε τελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μια αντίπαλος ναι μεν χωρίς να… λάμπει, αλλά με εμπειρία στην Ευρώπη και σαφώς δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση.

Τέλος, ο Άρης έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ομάδα που βασίζεται κυρίως στους Ουκρανούς παίκτες, αλλά έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να κάνει «ζημιά».

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη

Σχετικές ειδήσεις