LIVE

Live: Οι πρώτοι αγώνες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα playoffs

Live: Οι πρώτοι αγώνες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα playoffs

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων Χαρτς-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Τσουκαρίτσκι για την είσοδο στους ομίλους Conference League και Europa League αντίστοιχα.

Playoffs Europa League και Conference League. Ήρθε η ώρα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ να δώσουν τα πρώτα τους ματς για την πρόκριση. Η αρχή χρονικά θα γίνει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Εκεί στις 21:45 οι Χαρτς θα φιλοξενήσουν τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» έχει προβλήματα να διαχειριστεί καθώς δεν είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Οζντόεφ που δεν πήρε βίζα, οι τραυματίες Σαμάτα και Φιλίπε Σοάρες, καθώς και ο τιμωρημένος Μπάμπα Ράχμαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι ένας για τους Θεσσαλονικείς: Να δείξουν κόντρα στους Σκωτσέζους που απέκλεισαν τη Ρόζενμποεργκ πριν λίγες μέρες, ποιος είναι το… αφεντικό στο ζευγάρι. Ο «δικέφαλος» είναι σαφώς ποιοτικότερη ομάδα, ενώ έχει την καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Χάιντουκ αλλά και την άνετη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς, είναι το πάθος και ο δυναμισμός, στοιχεία με τα οποία αγωνίζονται πάντα οι σκωτσέζικες ομάδες.

Ένα τέταρτο μετά (22:00) θα αρχίσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» στα playoffs του Europa League, υποδέχονται την Τσουκαρίτσκι απ’ τη Σερβία. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν αναζητούν απλά τη νίκη, αλλά ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει το δικαίωμα να πάνε στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας για να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους.

Στα χαρτιά τουλάχιστον, ο Ολυμπιακός έχει το ευκολότερο έργο απ’ τις ελληνικές ομάδες με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Η οποία προέρχεται από «βαριά» ήττα στο πρωτάθλημά της και βρίσκεται στην Ευρώπη επειδή τερμάτισε 3η την περασμένη σεζόν, σε μια απ’ τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας της.

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για την είσοδο στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεών τους: