LIVE

Super League LIVE: Πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός | Νίκησαν ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός

Super League LIVE
EUROKINISSI

Super League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και των Ολυμπιακός – Άρης και ΠΑΟΚ – Λαμία, για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Super League, σε μια εβδομάδα «φωτιά» στη μάχη για τον τίτλο.

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός παίζει τα… ρέστα του, ενώ η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει σε ακόμα ένα ντέρμπι ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, είναι τρίτος στο -6 από την κορυφή, χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Επί της ουσίας στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν… κάνει ούτε η ισοπαλία. Ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, ζήτησε από τους παίκτες του να «ελαχιστοποιήσουμε τα ατομικά λάθη».

Η «Ένωση», από την πλευρά της, νίκησε τον Ολυμπιακό, διατηρώντας το αήττητο της στα ντέρμπι και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει μόνο στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Η ΑΕΚ είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (7/4) στην «OPAP Arena». O «Δικέφαλος του Βορρά» έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τη Λαμία και ευελπιστεί ότι μπορεί να πάει ακόμα κι ως πρωτοπόρος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο -8 από την κορυφή, ωστόσο είναι αναγκασμένος να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για το πρωτάθλημα. Επίσης, βρίσκεται σε μια θέση (βλ. τέταρτος) που δεν δίνει δεδομένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σχετικές ειδήσεις