Το VAR σταμάτησε τη Λίβερπουλ στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Έβερτον

Χρήστος Γιαννούλης

Ισόπαλο το επεισοδιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ
AP Images

Το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 με την Έβερτον να «φρενάρει» τη Λίβερπουλ και με τη βοήθεια του VAR που ακύρωσε γκολ νίκης των Reds στις καθυστερήσεις!

Η Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League, αφού κατάφερε να σταματήσει και τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας μπήκαν πολύ δυνατά στο ντέρμπι της πόλης, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Μανέ κι όλα έδειχναν πως θα βάλουν τέλος στο νικηφόρο σερί που «έτρεχαν» τα «ζαχαρωτά».

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, δυνατές μονομαχίες, τραυματισμούς, κόκκινες κάρτες και πολύ… γκρίνια για τη διαιτησία!

Η Λίβερπουλ μάλιστα «φωνάζει» για τη φάση στις καθυστερήσεις. Οι «Reds» σκόραραν για το 2-3 στο «Γκούντισον Παρκ», σε μια φάση όπου ακόμα και στα ριπλέι που προβλήθηκαν κανείς δεν κατάλαβε αν πράγματι υπήρχε οφσάιντ, όμως, το VAR επέμεινε ότι το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Το τελικό 2-2 διατηρεί την Έβερτον στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, με τη Λίβερπουλ να είναι δεύτερη με 10 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως με το σφύριγμα της λήξης υπάρχει τεράστια κουβέντα για τη διαιτησία και το VAR στην Αγγλία και είναι ενδεικτικό πως ακόμα και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως «σε αυτό που είδα εγώ, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ»!

Τα highlights του Έβερτον - Λίβερπουλ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Η τελευταία του ζαριά! Χαριστική βολή από την Ελλάδα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved