Επικό - Ομάδα σκόραρε με πέναλτι που είχε κερδίσει πριν από 27 μέρες! (vid)

Newsbomb

Από τα απίστευτα του ποδοσφαίρου!

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Χιλής, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα μετέτρεψε σε γκολ το απόγευμα της Τετάρτης (11/11), το πέναλτι που είχε κερδίσει πριν από... 27 μέρες! Η Κατόλικα έχανε 2-0 εκτός έδρας από την Τσουρίκο Ουνίδο, έπειτα από δύο εκτελέσεις πέναλτι στον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου, όταν κέρδισε πέναλτι στο 56’, το οποίο επανεξετάστηκε από το VAR.

Την ώρα, ωστόσο, που γινόταν η επανεξέταση από τους διαιτητές, ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου «Estadio Bicentenario La Granja» της Τσουρίκο έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να πέσει η τάση του ρεύματος σε όλο το στάδιο και να διακοπεί ο αγώνας! Τέσσερις μέρες αργότερα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Χιλής, η ANFP, επιβεβαίωσε ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι και όρισε τη συνέχεια του αγώνα για την Τετάρτη (11/11) από το σημείο που είχε διακοπεί (56ο λεπτό).

Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο Σέθαρ Πινάρες, ο παίκτης που είχε κερδίσει το πέναλτι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας πήρε μεταγραφή στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο. Ακόμη πιο... δραματική ήταν η εκτέλεση του πέναλτι, καθώς ο γκολκίπερ της Τσουρίκο, Φαμπιάν Τσέρδα απέκρουσε δύο φορές τις εκτελέσεις του Φερνάντο Ζαμπέντρι, αλλά ο διαιτητής διέταξε την επανάληψη των χτυπημάτων, δείχνοντας ότι ο γκολκίπερ είχε κινηθεί μπροστά από τη γραμμή.

Στην τρίτη εκτέλεση ο Ζαμπέντρι ευστόχησε στο... στοιχειωμένο πέναλτι, μειώνοντας 2-1. Η Τσουρίκο πάντως, πήρε εντέλει τη νίκη 3-2, καθώς σημείωσε και τρίτο τέρμα στο 91’ με το τρίτο δικό της πέναλτι του Κάστρο, με τον Ζαμπέντρι να μειώνει στο 96’ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα!

Δείτε…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι τρεις λόγοι μετακίνησης μετά τις 9 το βράδυ – Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved