ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στους «16» του Europa League

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι στους «16» του Europa League

Ολυμπιακός: Δείτε τις άλλες 15 ομάδες που θα μπουν μαζί με τους «ερυθρόλευκους» στην κληρωτίδα για τη φάση των «16» του Europa League κι αποτελούν πιθανοί αντίπαλοι.

Ο Ολυμπιακός με τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής, Αχμέντ Χασάν να σημειώνει το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ επί ολλανδικού εδάφους στο 88ο λεπτό, πήρε με δραματικό τρόπο την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα είναι μαζί με άλλες 15 στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν, το μεσημέρι (14:00) της Παρασκευής (26/2). Αυτές είναι κι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απέναντί τους ομάδες «μεγαθήρια» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ, αλλά κι αντιπάλους βατούς, δεδομένου ότι αποκλείστηκαν πολλά «μεγάλα» ονόματα, όπως η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λεβερκούζεν, η Λέστερ και η Μπριζ.

Αναλυτικά...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Βιγιαρεάλ, Γρανάδα, Σλάβια Πράγας, Γιουνγκ Μπόις, Ρόμα, Μίλαν, Μόλντε, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν