Αναστασιάδης: «Η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό - Έγκλημα που έγινε Μ. Πέμπτη το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Newsbomb

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χαρακτήρισε έγκλημα το γεγονός ότι ο ημιτελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έγινε Μεγάλη Πέμπτη και πρόσθεσε ότι η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό.

Ο έμπειρος τεχνικός και πρώην ομοσπονδιακός προπονητής εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος με τη συγκεκριμένη κίνηση σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95.5.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Για μένα ήταν έγκλημα. Υπήρχαν ημερομηνίες αλλά δυστυχώς όλη η κοινωνία βαδίζει προς τον αθεϊσμό. Αν δείτε στα ΜΜΕ, οι λέξεις Θεός, Χριστός, Παναγία ακούγονται σπάνια ή καθόλου. Αν ένας παπάς έχει κορωνοϊό, θα το λένε για καμία 15 μέρες. Λες και δεν πάει αλλού ο παπάς πλην της εκκλησίας. Εγώ έχω κοινωνήσει όπως και εκατομμύρια άνθρωποι. Γιατί δεν έχουν κορωνοϊό; Κανείς δεν το λέει. Δε λέμε για 2-3 χιλιάδες ανθρώπους, μιλάμε για εκατομμύρια. Και οι ψάλτες κάνουν 2 φορές τη βδομάδα το ράπιντ τεστ».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε επίσης ότι: «Στη Γερμανία η Μπάγερν αποκλείστηκε από ομάδα Β’ κατηγορίας. Εμείς το κάναμε μεταξύ μας. Όταν μια μεγάλη ομάδα παίζει με υποδεέστερη και γίνονται 5 αλλαγές στην ουσία βάζεις μια νέα ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν είναι ανώτεροι από αυτούς που μπαίνουν για τη μικρότερη ομάδα. Όλα είναι υπέρ των μεγάλων, να παίζουν μεταξύ τους. Εμείς πηγαίναμε να παίξουμε στο Ναύπλιο, με ομάδες Γ’ Εθνικής. Όλοι οι φίλαθλοι να δουν μια μεγάλη ομάδα να αγωνίζεται στον τόπο τους. Το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο. Είναι για κλωτσιές. Άλλαξα κανάλι στο ΠΑΟ-ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι, ένας δημοσιογράφος έλεγε ήταν ντέρμπι και είχε 150 λάθη. Αυτό είναι για ΠΑΟΝΕ-Ρύσιο. Είμαι απελπισμένος με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν βγαίνουμε έξω υπάρχει χάος. Πρώτο ημίχρονο ΠΑΟΚ-Άρης και δεν υπάρχει φάση. Δεν μπορείς να δεις κάτι, σε στεναχωρεί. Κερδίζουμε, είμαστε χαρούμενοι αλλά τίποτα παραπάνω».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν με 300.000 ευρώ τους δολοφόνους της Καρολίνας - Από εκεί μπήκαν στο σπίτι

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved