ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Σέρχιο Ράμος

Τέλος εποχής στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχωρεί ο Σέρχιο Ράμος
AP Images

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, θα ανακοινώσει την Πέμπτη (17.06) την αποχώρησή του από τη «Βασίλισσα».

Μετά από 16 χρόνια και σωρεία τίτλων με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέργιο Ράμος αποχαιρετά τη «Βασίλισσα» καθώς όπως μεταδίδεται τις τελευταίες ώρες έχει πάρει την οριστική του απόφαση, την οποία θα ανακοινώσει την Πέμπτη (17.06) σε επίσημη συνέντευξη Τύπου, παρουσία του προέδρου του κλαμπ, Φλορεντίνο Πέρες.

Την είδηση επιβεβαίωση και η Ρεάλ Μαδρίτης, με επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως θα υπάρξει ένας ξεχωριστός αποχαιρετισμός στον εμβληματικό αρχηγό, πριν ο ίδιος απευθυνθεί στους εκπροσώπους του Τύπου στις 12:30 (ώρα Ισπανίας).

Αξίζει να σημειωθεί πως το φινάλε στη σχέση Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος, δεν ήταν το ιδανικότερο. Η ομάδα έκλεισε τη σεζόν χωρίς τίτλο και με τον Ράμος να χάνει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Ο πολύπειρος στόπερ έμεινε και εκτός της αποστολής της Εθνικής Ισπανίας για το Euro 2020, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» σε μια πρωτοφανή επιλογή για τους «φούριας ρόχας» στα χρονικά, ενώ παράλληλα διαφώνησε με το κλαμπ για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο.

Το τρέχων συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με τη «Βασίλισσα» να του προσφέρει νέα μονοετή συμφωνία με μείωση 10% στις αποδοχές του. Το οικονομικό δεν ήταν το μεγάλο πρόβλημα για τον Ράμος, αλλά η χρονική διάρκεια καθώς ζήτησε διετές συμβόλαιο. Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν και το διαζύγιο μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας είναι πλέον επίσημο.

Ο Σέρχιο Ράμος θα αποχαιρετήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας κατακτήσει 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 5 Πρωταθλήματα, 2 Copa Del Rey και 4 Super Cup. Ένας εντυπωσιακός απολογισμός, που τον καθιστά τον δεύτερο πιο επιτυχημένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από τον κορυφαίο Πάκο Χέντο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ - Κοινωνικός τουρισμός 2021: Λήγει η προθεσμία - Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές