ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πελέ συνεχίζει αισιόδοξος τη «μάχη» του με χημειοθεραπείες – Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Πελέ
Αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του δηλώνει ο Πελέ στην πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο

Αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του δηλώνει ο Πελέ στην πρώτη του ανάρτηση μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον μετά από έναν μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο ο μεγάλος Πελέ. Ο 80χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εισήχθη στις 4 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένας όγκος που εντοπίστηκε στο παχύ του έντερο μπαίνοντας και βγαίνοντας έκτοτε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο όπου νοσηλεύτηκε με την οικογένειά του να διαβεβαιώνει ότι αναρρώνει.

Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν για το εξιτήριο του Πελέ από το νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή ώστε να μπορεί να επιστρέψει σπίτι του «αλλά θα πρέπει να συνεχίσει με χημειοθεραπείες».

Ο ίδιος ο Πελέ εξέφρασε την χαρά του για το εξιτήριο με ανάρτησή του στο Instagram στο οποίο έγραψε, μεταξύ άλλων, ότι πανηγυρίζει περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.

«Όταν ο δρόμος είναι δύσκολος να πανηγυρίζετε κάθε βήμα του ταξιδιού. Να συγκεντρώνεστε στην ευτυχία σας. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορώ να πηδήξω στον αέρα όπως παλιά αλλά τις τελευταίες ημέρες πανηγυρίζω περισσότερο από το συνηθισμένο» έγραψε ο Πελέ και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα στο νοσοκομείο Albert Einstein που έκαναν ευχάριστη την παραμονή μου με ανθρώπινο τρόπο. Σας ευχαριστώ όλους που από μακριά γεμίσατε τη ζωή μου με τόσα μηνύματα αγάπης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση ΤΩΡΑ: Κλειστή η άνοδος του Κηφισού λόγω τροχαίου με δύο τραυματίες στο ύψος της Πέτρου Ράλλη

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας: Ποιο είναι το χειμερινό ωράριο και τι απαγορεύεται να κάνουμε

Δίκη για βιτριόλι: Το τετ-α-τετ της Ιωάννας με τη γυναίκα που της άλλαξε τη ζωή -Tο πρόσωπο «κλειδί»