Premier League: Ο Ζουμά διώκεται ποινικά για βιαιοπραγία κατά της γάτας του

Newsbomb

AP Images

Premier League: Ο Κερτ Ζουμά θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, μετά τη βίαιη συμπεριφορά που είχε κατά της γάτας του.

Σύμφωνα με το Sky Sports, τόσο ο Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ, όσο κι ο αδερφός του, Γιοάν, θα απολογηθούν τις απαράδεκτες πράξεις τους.

Ο Ζουμά βρέθηκε δικαιολογημένα στο «μάτι του κυκλώνα», μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τον δείχνει να κλωτσάει το άτυχο τετράποδο.

Η RSPCA (Βασιλική κοινότητα για την παρεμπόδιση της βιαιοπραγίας των ζώων), ήταν αυτή που κίνησε τις διαδικασίες, ώστε να υπάρξουν νομικές κυρώσεις, ενώ φρόντισε να πάρει τις δύο γάτες του Ζουμά και να τις μεταφέρει σε ασφαλές περιβάλλον. Προς το παρόν δεν έχει οριστεί δικάσιμος, ωστόσο, σύμφωνα με τη νομοθεσία ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με φυλάκιση έως και τέσσερα έτη.

Ο Ζουμά εξακολουθεί να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γουέστ Χαμ, ωστόσο γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών σε κάθε αγώνα, ακόμα κι από φίλους της ομάδας του. Τα «σφυριά» εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας στήριξαν τον παίκτη τους.

Διαβάστε επίσης:

Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας του: «Κράξιμο» κι εκτός εθνικής Γαλλίας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved