ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την ίδια ώρα Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague: Πού θα δείτε τους δύο τελικούς - Όλα τα τελευταία νέα

Την ίδια ώρα Κύπελλο Ελλάδας και Euroleague: Πού θα δείτε τους δύο τελικούς - Όλα τα τελευταία νέα

Την ίδια ημέρα και ώρα θα διεξαχθούν ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ κι εκείνος του Final Four της Euroleague, όπου μπορεί να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός.

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής της ώρας, κάτι για το οποίο είχε αιτηθεί η CosmoteTV που θα μεταδώσει τον τελικό.

Όπως ξεκαθάρισαν και την Παρασκευή (6/5) από την Ομοσπονδία: «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και ο Τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 8μμ», ενώ ανέφεραν επίσης ότι: «πριν τρεις μέρες είχε υποβάλει αίτημα για αλλαγή ώρας η Cosmote TV αλλά αυτό απορρίφθηκε εξ αρχής, αφού το να ξεκινήσει ο Τελικός στις 10μμ είναι πρακτικά αδύνατο».

Αξίζει απλά να υπογραμμίσουμε ότι αν γινόταν μια τέτοια αλλαγή το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα μπορούσε να τραβήξει μέχρι και τις 2 το πρωί. Η πιθανότητα να οδηγηθεί στην παράταση ή τα πέναλτι, άλλωστε, είναι υπαρκτή, ενώ μετά θα ακολουθήσει απονομή. Σε μια τέτοια περίπτωση ο κόσμος δεν θα μπορούσε να αναχωρήσει με ΜΜΜ από το ΟΑΚΑ, αλλά ούτε κι ο ΠΑΟΚ για Θεσσαλονίκη.

Επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με επιστολή της προς την ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται την αλλαγή ημερομηνίας. «Ο ΠΑΟΚ δηλώνει ρητά πως δεν θα δεχθεί ούτε ως υπόνοια συζήτησης τέτοιου θέματος για λόγους -εκτός της τυπικής δέσμευσης που απορρέει από την προκήρυξη- που αφορούν τόσο την ήδη προγραμματισμένη μετακίνηση φιλάθλων και ομάδας, όσο και το σφιχτό χρονοδιάγραμμα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Το γεγονός εξάλλου ότι ο βασικός όγκος φιλάθλων μας θα προέρχεται από τη Βόρεια Ελλάδα, κάνει αποτρεπτική τη μετακίνηση του αγώνα την Κυριακή, λόγω του εργάσιμου της επόμενης μέρας», ανέφερε.

Την ίδια ώρα θα βγει ο Πρωταθλητής Ευρώπης στο Βελιγράδι

Για το Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:00 είναι προγραμματισμένος κι ο τελικός του Final Four της Euroleague, το οποίο θα διεξαχθεί στη Stark Arena του Βελιγραδίου. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» κι αν νικήσει την κάτοχο του τίτλου, Αναντολού Εφές στον ημιτελικό, τότε, θα λάβει μέρος στον αγώνα που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή στον προγραμματισμό του Final Four.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (Πέμπτη 19/5)

  1. Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές (19:00)
  2. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (22:00)

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (Σάββατο 21/5)

  • Ηττημένος 1 - Ηττημένος 2

ΤΕΛΙΚΟΣ (Σάββατο 21/5)

  • Νικητής 1 - Νικητής 2 (20:00)
Euroleague
Το πρόγραμμα του Final Four του Βελιγραδίουeuroleaguebasketball.net

Που θα δείτε τους τελικούς

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, θα πρέπει να κάνετε επιλογή για τον ποιον τελικό θα δείτε ή ζάπινγκ για να έχετε εικόνα κι από τους δύο. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteTV, ενώ ο τελικός της Euroleague θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του τελικού λόγω Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Όλα τα δεδομένα για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου - Τη Δευτέρα οι αποφάσεις

Ολυμπιακός: Η Euroleague τον τιμώρησε για το «ντου» των οπαδών του - Μια αγωνιστική κεκλεισμένων