ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στην Ευρώπη Παναθηναϊκός και Άρης, εκτός η ΑΕΚ! - Επική ανατροπή από τους «κίτρινους»

Super League: Στην Ευρώπη Παναθηναϊκός και Άρης, εκτός η ΑΕΚ! - Επική ανατροπή από τους «κίτρινους»

Super League: Ο Παναθηναϊκός κι ο Άρης είναι οι ομάδες που παίρνουν τα δύο τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια, με την ΑΕΚ να μένει εκτός!

Οι «πράσινοι» έκαναν το χρέος τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι «κίτρινοι» πέτυχαν μια επική ανατροπή κόντρα στην «Ένωση», η οποία θα μπει στο νέο της γήπεδο σε μια σεζόν που θα αγωνίζεται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο «Κλ. Βικελίδης», Άρης και ΑΕΚ έδιναν έναν «τελικό» για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι με δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία έδειχναν να έχουν αγκαλιάσει το εισιτήριο για το Europa Conference League, το οποίο κρατούσαν γερά μέχρι το 78ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε με τον Πάλμα! Ένα γκολ που αποτέλεσε την αφετηρία μιας επικής ανατροπής, η οποία ολοκληρώθηκε με τα τέρματα των Μαντσίνι (85’) και Ματέο Γκαρσία (90+3’).

Το τελευταίο σφύριγμα του Μάντεν διαδέχθηκαν μοναδικές σκηνές, με τον Κουέστα να δακρύζει κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμένων, ενώ όλοι οι παίκτες του Άρη πήγαν μαζί μπροστά από τη Θύρα 4 του γηπέδου.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός γνώριζε ότι με νίκη κόντρα στον αδιάφορο ΠΑΣ θα «σφράγιζε» την επιστροφή του στην Ευρώπη, μετά τη σεζόν 2016/17. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα κι έκαναν το καθήκον τους, επικρατώντας με 4-0.

Τέλος, στο Φάληρο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), πριν από τη φιέστα τίτλου των «ερυθρόλευκων» για το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ 3-2

Super League
Οι σκόρερ στο Άρης - ΑΕΚslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-0

Super League
Οι σκόρερ του Παναθηναϊκος - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

FA Cup: Ο Κώστας Τσιμίκας έδωσε το τρόπαιο στη Λίβερπουλ, μετά από 16 χρόνια!

Άλκης Καμπανός: Αποθεώθηκε ο Σέρχιο Αραούχο στο Άρης – ΑΕΚ – «Αν σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω»