ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι: Προχωράει η πώληση των «μπλε» - Η συνδρομή της Unicef λύνει τα νομικά «κολλήματα»

Τσέλσι
AP Images

Τσέλσι: Τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω των εγγυήσεων που πρέπει να δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς οδεύουν προς επίλυση κι η πώληση των «μπλε» αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονιά.

Τις προηγούμενες ημέρες, κυβερνητικοί αξιωματούχοι εξέφρασαν αμφιβολίες για το κατά πόσο θα έχει εκδοθεί η σχετική άδεια που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, πριν τη λήξη της προθεσμίας.

Η προθεσμία αυτή αφορά στις εγγυήσεις που θα πρέπει να δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για το που θα καταλήξουν τα σχεδόν 3.000.000.000 ευρώ της πώλησης. Να θυμίσουμε ότι ο Ρώσος μεγιστάνας έχει δεσμευθεί ότι το ποσό θα δοθεί για την ενίσχυση των θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», τα νομικά «κολλήματα» ξεπερνιόνται κι η μεταβίβαση των μετοχών της Τσέλσι στον Τομ Μπέλι θα ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Ο Μάικ Πένροουζ, ο οποίος είναι εκ των ιθυνόντων της Unicef, επιβεβαίωσε ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα έχει κανένα οικονομικό κέρδος από την συμφωνία και τα χρήματα θα διατεθούν για τη στήριξη της Ουκρανίας. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ η αγγλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει το «οκ», αρκεί να υπάρχει διαρκής έλεγχος των χρημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ αξίζει το πρωτάθλημα» - Τα δεδομένα στην Premier League