ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Πρώτη προπόνηση στον Βόλο – Τα επόμενα ματς στο Nations League

Εθνική ομάδα
Πρώτη προπόνηση για την Εθνική στον Βόλο
Intime

Εθνική ομάδα: Οι διεθνείς επέστρεψαν από την Πρίστινα και βρίσκονται στον Βόλο, όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία για τα εντός έδρας ματς με Κύπρο και Κόσοβο για το Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, μετρώντας δύο «διπλά» σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο.

Η «γαλανόλευκη» βρίσκεται σε θέση οδηγού, όσον αφορά την πρωτιά στον όμιλο της League C, αλλά για να παραμείνει εκεί θα πρέπει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Για την Ελλάδα ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς, τα οποία θα δώσει στον Βόλο. Οι διεθνείς επέστρεψαν από την Πρίστινα και τη Δευτέρα (6/6) πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στην Πορταριά.

Σε περίπτωση που η Εθνική κάνει το «2 στα 2», τότε, θα έχει «αγκαλιάσει» την κορυφή, η οποία πέρα από άνοδο στη League B, θα της δώσει, ως νικήτρια του γκρουπ της, και μια θέση στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024.

Την Πέμπτη (9/6) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί την Κύπρο και την Κυριακή (21/6) θα παίξει με το Κόσοβο. Αμφότερα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime και τον Alpha, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη τους και μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Nations League
Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικήςuefa.com

Τάσος Μπακασέτας: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας με ανάρτησή του στα social media κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό. «Χαρακτήρας, αυτοπεποίθηση, αυτοθυσία! Σας θέλουμε δίπλα μας την Πέμπτη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις