ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελπίδων: «Βαριά» ήττα στην Κύπρο κι «έμπλεξε» η Ελλάδα

Εθνική Ελπίδων
Intime

Εθνική Ελπίδων: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε βαριά ήττα (3-0) στην Κύπρο και πλέον μπήκε σε μπελάδες όσον αφορά στην πρόκριση στο Euro 2023.

Η Εθνική Ελπίδων δεν είχε καθόλου καλή απόδοση, με αποτέλεσμα οι αδιάφοροι γηπεδούχοι να κυριαρχήσουν και να φτάσουν εύκολα στην επικράτηση.

Κάπως έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση του ομίλου των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση.

Η Ελλάδα παραμένει πάνω από την Ισλανδία, η οποία, όμως, έχει ένα ματς λιγότερο. Πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρει η ομάδα του Γιώργου Σίμου στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Πορτογαλία, αλλά και το τι θα κάνουν οι Ισλανδοί κόντρα σε Λευκορωσία και Κύπρο.

ΚΥΠΡΟΣ (Γιαννάκης Οκκάς): Κίτος, Καραμανώλης, Σελίς, Πολυκάρπου (59' Μιχαήλ), Σεργίου, Οκκάς (69' Μάμας) , Φραντζής, Ναούμ, Γαβριήλ (69' Νικολάου), Γερολέμου(69' Κωστή), Κατσαντώνης (80' Παρούτης).
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης, Λύρατζης, Διαμαντής, Αντζουλάς, Βήχος, Ζαγαρίτης, Κανελόπουλος, Μπότος, Κουτσουπιάς (64' Λώλης), Σουρλής, Χριστόπουλος (64' Κωσίδης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Πορτογαλία 22 (8)
  2. Ελλάδα 17 (9)
  3. Ισλανδία 12 (8)
  4. Λευκορωσία 12 (9)
  5. Κύπρος 8 (8)
  6. Λιχτενστάιν 0 (9)

Σχετικές ειδήσεις