ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Η αρχηγική ομιλία του Μπακασέτα: «Μάγκες, λίγο εγωισμό παραπάνω» - Τα επόμενα ματς

Τάσος Μπακασέτας
Intime

Εθνική ομάδα: Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της «γαλανόλευκης» στα δύο πρώτα ματς του Nations League.

Η Εθνική έφυγε με το «διπλό» τόσο από τη Βόρεια Ιρλανδία, όσο κι από το Κόσοβο, με τον πρωταθλητή Τουρκίας να σημειώνει τα νικητήρια γκολ.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όμως, έκανε πολλά περισσότερα από το να σημειώσει τα δύο τέρματα που φέρνουν την Ελλάδα σε θέση οδηγού, όσον αφορά στη μάχη της πρώτης θέσης.

Στον λογαριασμό της Εθνικής στα social media ανέβηκε ένα βίντεο με τη συγκλονιστική ομιλία του Μπακασέτα πριν από την έναρξη του αγώνα στην Πρίστινα.

«Θα μπουν δυνατά το ξέρουμε αυτό, εμείς θα μπούμε πιο δυνατά από αυτούς. Είπε ο προπονητής για προσωπικότητα και χαρακτήρα, είχε δίκιο, αλλά μάγκες, λίγο εγωισμό παραπάνω σήμερα γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε χάσει τόσους βαθμούς. Όλοι μαζί ενωμένοι», ακούγεται να λέει ο παίκτης της Τραμπζονσπόρ.

Η Ελλάδα θα δώσει άλλα δύο ματς τις επόμενες ημέρες για το Nations League. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (9/6) θα υποδεχθεί την Κύπρο και την Κυριακή (21/6) θα παίξει με το Κόσοβο, με αμφότερα τα ματς να διεξάγονται στον Βόλο. Το Novasports Prime κι ο Alpha θα μεταδώσουν τηλεοπτικά τις δύο αναμετρήσεις.

Σχετικές ειδήσεις