ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για μια θέση στους «8» - Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται για τρίτη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας, διεκδικώντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε τόσο στο πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όσο και στον αγώνα της Super League.

Μετά το 2-0 της αναμέτρησης στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με «όπλο» την έδρα του θα επιδιώξει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά κυρίως ψάχνει την αγωνιστική ανάκαμψη. Το «τριφύλλι» προβλημάτισε με την εικόνα του στο 0-3 από την ομάδα του Λουτσέσκου.

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή ο Κλεϊνχέισλερ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος, Μπαρτ Σένκεφελντ κι οι τραυματίες Μάγκνουσον, Καμπετσής. Οι παίκτες που είναι στην «πράσινοι» αποστολή, είναι οι: Λοντιγκίν, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Πούχατς, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρουμπέν, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Κυριόπουλος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

Με Φελίπε Σοάρες ο ΠΑΟΚ

Ο Φελίπε Σοάρες επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ ανάμεσα στους «εκλεκτούς» είναι κι ο 17χρονος, Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κουαλιάτα, Μουργκ, Κούρτιτς και Λύρατζης. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τζίμας, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/1) ανοίγει στο «Αθ. Διάκος», όπου η Λαμία καλείται να διαχειριστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, «σφραγίζοντας» την τέταρτη παρουσία της στα ημιτελικά.

Τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

  • Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου (17:30, CosmoteSport2HD)
  • Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, CosmoteSport1HD)

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τα ημιτελικά

  • ΑΕΚ - Ολυμπιακός
  • ΠΑΟΚ / Παναθηναϊκός - Απόλλων Παραλιμνίου / Λαμία

*Οι αγώνες είναι διπλοί. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.