Κύπελλο Ελλάδας, Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Για τέταρτη φορά στους «4»

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία επικράτησε 4-2 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και με δύο νίκες εξασφάλισε την τέταρτη παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα των Σερρών αιφνιδίασε με ένα γρήγορο γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα την κατάσταση και προκρίθηκαν, κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Η Λαμία δίνει το «παρών» για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά, όπου περιμένει την ομάδα που θα προκριθεί από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Επίσης, βρέθηκε έναν γύρο μακριά από τον τελικό, το 1972 και το 2019.

Οι δύο ομάδες, όπως και στο πρώτο ματς, προσέφεραν όμορφο θέαμα. Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Κουτζαβασίλη, αλλά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη «απάντησαν» άμεσα, σημειώνοντας τρία γκολ από το 20’ έως το 39’.

Τα γκολ: 20’ Ασκόφσκι, 25’ Πάβλοβετς, 39’ Γκέκας αυτ., 90+3’ Τσιλούλης / 8’ Κουτζαβασίλης, 86’ Ελέζι
Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες: Ντε Βινσέντι, Στάνκο – Γκούμας, Καρυοφύλλης
ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάουλαβετς (68’ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60’ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (59’ Βέργος), Ασκόφσκι (82’ Κοντονίκος), Μανούσος (69’ Τσούκαλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64’ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82’ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64’ Πέτρου).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved