Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στον... αέρα ο διαιτητής του ντέρμπι - Φεύγει ο Μπριχ, πιθανό για Έλληνα

Newsbomb

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά δύσκολο είναι να σφυρίξει το ντέρμπι «αιωνίων» ο Φέλιξ Μπριχ, μετά την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η Super League γνωστοποίησε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο θεμάτων… Αρχικά, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το πότε θα γίνουν τα ματς, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί στο Δ.Σ. της λίγκας το μεσημέρι της Κυριακής (7/5).

Από εκεί και πέρα, μοιάζει σχεδόν απίθανο ο Φέλιξ Μπριχ να σφυρίξει το ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο Γερμανός, όπως είναι προγραμαμτισμένο, επιστρέφει τη Δευτέρα (8/6) στην πατρίδα του και μοιάζει πολύ δύσκολο να επιστρέψει για να διευθύνει το ματς, στο οποίο είχε οριστεί.

Επίσης, με δεδομένο ότι η εξασφάλιση ενός elite ρέφερι ή έστω πρώτης κατηγορίας έχει γίνει δύσκολη υπόθεση κι ο χρόνος είναι περιορισμένος, μοιάζει πιθανό το σενάριο το ματς να διευθύνει Έλληνας διαιτητής. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πάντως, αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved