Bundesliga: Αγγίζει τον τίτλο η Ντόρτμουντ - Νίκησε Άουγκσμπουργκ και ξετύλιξε το δώρο της Μπάγερν

Newsbomb

AP Photo/Matthias Schrader

Bundesliga: Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Γερμανία είναι η Ντόρτμουντ, μετά τη νίκη της 3-0 επί της Άουγκσμπουργκ.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/05) η Λειψία έκανε το… δώρο στην Μπορούσια, με τη νίκη της 3-1 επί της Μπάγερν στο Μόναχο. Και την Κυριακή (21/05) το απόγευμα, η Ντόρτμουντ το... ξετύλιξε, καθώς πήρε την εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της αδιάφορης Άουγκσμπουργκ και προσπέρασε στην πρώτη θέση, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους Βαυαρούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Βεστφαλούς ήταν ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα της Ντόρτμουντ και ουσιαστικά «σφράγισε» τη νίκη για τους «κιτρινόμαυρους». Πάντως, το «τρίποντο» μόνο εύκολα δεν ήρθε για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς.

Η Άουγκσμπουργκ αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 38’ ο Ουντουοχκάι αποβλήθηκε, όμως, η «λύτρωση» για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 59ο λεπτό με το γκολ του Σεμπαστιάν Αλέ.

Ο Γάλλος ήταν αυτός που «κλείδωσε» τη νίκη στο 84ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στις καθυστερήσεις, ο Μπραντ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Έτσι, η Ντόρτμουντ θέλει την εντός έδρας νίκη στον αγώνα με την αδιάφορη Μάιντς στην τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Bundesliga.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved