ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωμικοτραγικό σκηνικό σε φιλικό ματς - Διαιτητής τσακώθηκε με Έλληνα παίκτη κι έφυγε από το γήπεδο!

Κωμικοτραγικό σκηνικό σε φιλικό ματς - Διαιτητής τσακώθηκε με Έλληνα παίκτη κι έφυγε από το γήπεδο!
SCREENSHOT - VIDEO

Απρόσμενη εξέλιξη είχε το φιλικό της Σλάβια Πράγας με την πολωνική Ράκοβ, καθώς οι διαιτητές αποχώρησαν μετά από διαπληκτισμό με τον Γιάννη Παπανικολάου - Συνέχισαν το παιχνίδι οι ομάδες με... αυτοσχέδιους ρέφερι.

Πρωτόγνωρα πράγματα έγιναν στο φιλικό της πρωταθλήτριας Πολωνίας, Ράκοβ, με την Σλάβια Πράγας!

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά Μέσα που κάλυπταν το παιχνίδι, προκλήθηκε μεγάλη ένταση όταν ο Αυστριακός διαιτητής, Λίνο Χέιντουκ, είχε έναν πολύ έντονο διαπληκτισμό με τον Έλληνα άσο της Ράκοβ, Γιάννη Παπανικολάου.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός είδε την κόκκινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Οι άνθρωποι της Ράκοβ ζήτησαν να αντικαταστήσουν τον Παπανικολάου και να μην παίξουν με παίκτη λιγότερο, με τη Σλάβια να συμφωνεί, καθώς ήταν ένα φιλικό ματς προετοιμασίας, ωστόσο ο διαιτητής αρνήθηκε πεισματικά.

Η ένταση έγινε ακόμα μεγαλύτερη και τελικά ο Αυστριακός πήρε τους βοηθούς του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, λέγοντας πως δεν θα συνεχίσει να σφυρίζει!

Το τρομερό είναι πως μετά από συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, αποφασίστηκε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τον Παπανικολάου να παίζει κανονικά (όπως και ο Σβάρνας που είναι συμπαίκτης του) και με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου να αναλαμβάνει τον ρόλο του διαιτητή! Παράλληλα σε ρόλο βοηθών μπήκαν ένας τερματοφύλακας της Σλάβια και ένας υπεύθυνος του γηπέδου!

Για την ιστορία η Σλάβια επικράτησε της Ράκοβ με 2-1...

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Δεν «βλέπει» κανέναν ο Φερστάπεν - Απόλυτος κυρίαρχος και στην Αυστρία, ξεπέρασε τον Σένα

Λιονέλ Μέσι: Στα χνάρια του Τζόρνταν και του Μπέκαμ - Τα χρήματα που θα πάρει στην Ίντερ Μαϊάμι

Θρήνος στην Αργεντινή και τον Παναθηναϊκό - Πέθανε ο σπουδαίος Ρομπέρτο Αρτέμιο Γκραμάχο

Η διαφορά δύο «κόσμων» - Στο NBA και φέτος οι κορυφαίοι παίκτες της Ευρώπης