ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Επίσημη η αναβολή του ΑΕΚ – Παναιτωλικός

ΑΕΚ Super League
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Η Λίγκα γνωστοποίησε την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, για την 1η αγωνιστικού του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος, φυσικά, είναι η μετάθεση της αναμέτρησης των «κιτρινόμαυρων» με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Τα αιματηρά επεισόδια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή, οδήγησαν την UEFA στην αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη (8/8).

Με δεδομένο ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν δείχνει διάθεση τα τιμωρήσει την Ντινάμο, ο πρώτος αγώνας θα γίνει τελικά στο Ζάγκρεμπ στις 15 Αυγούστου κι εκείνος της «OPAP Arena», τέσσερις ημέρες αργότερα (19/8).

Στις 19 Αυγούστου είχε οριστεί αρχικά η πρεμιέρα της «Ένωσης» στη Super League κόντρα στον Παναιτωλικό, με τη Λίγκα να προχωρά στην αναβολή της.

Η ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της απόφασης της UEFA σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα AEK – GNK Dinamo, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League, το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:45, ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του…».

Σχετικές ειδήσεις