ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Βίντεο δείχνει την Ερμόσο να γελάει για το φιλί που της έδωσε ο Ρουμπιάλες

Ισπανία: Βίντεο δείχνει την Ερμόσο να γελάει για το φιλί που της έδωσε ο Ρουμπιάλες

Ισπανία: «Φιλί, φιλί» φώναζαν οι συμπαίκτριες της Ερμόσο έπειτα από τον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών - Η παίκτρια από την πλευρά της έκανε πλάκα για το στιγμιότυπο με τον Ρουμπιάλες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις έπειτα από το σάλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία για το φιλί που έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες, στην παίκτρια της εθνικής ομάδας Τζένι Ερμόσο.

Κι ενώ η FIFA πιέζει για βαριά καμπάνα στον Ρουμπιάλες και οι εισαγγελείς στην Ισπανία έχουν εκκινήση προκαταρκτική έρευνα που θα εξετάσει εάν η Ερμόσο έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ένα νέο βίντεο φαίνεται πως βάζει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Το βίντεο που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, δείχνει την Τζένι Ερμόσο να είναι όρθια και να κάνει πλάκα στο λεωφορείο της ομάδας με φωτογραφίες από το φιλί της με τον Ρουμπιάλες.

Επίσης, οι συμπαίκτριές της γελούν ενώ σε ένα σημείο του βίντεο φωνάζουν «φιλί, φιλί» απευθυνόμενες σε εκείνη αλλά και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που βρίσκεται στο πούλμαν.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές από τις 23 συμπαίκτριες της Τζένι, έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν να ξαναπαίξουν για την εθνική ομάδα μέχρι ο Ρουμπιάλες να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Ρουμπιάλες από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι το φιλί ήταν «συναινετικό» και όπως αναφέρουν διεθνή μέσα θα αποστείλει το συγκεκριμένο βίντεο στη FIFA

Η μητέρα του Ρουμπιάλες κλείστηκε σε εκκλησία και κάνει απεργία πείνας

Η Άνχελες Μπεχάρ, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες κλείστηκε στην εκκλησία Ντιβίνα Παστόρα στο Μοτρίλ και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση στο «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι που κάνουν στον γιο μου κάτι που δεν του αξίζει», όπως είπε.

Ο περιορισμός στην εκκλησία της γειτονιάς Καπουτσίνος του Μοτρίλ θα πραγματοποιηθεί «επ' αόριστον, μέρα και νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του Ρουμπιάλες στο πρακτορείο EFE.

Η γυναίκα έμεινε με την αδερφή της μέσα στην εκκλησία μόλις ο ιερέας της ενορίας έφυγε. Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες ζήτησε από την Ερμόσο «να πει την αλήθεια» και «να διατηρήσει την εκδοχή που είχε στην αρχή των γεγονότων».

Θεωρεί ότι δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση «αφού υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως φαίνεται στις εικόνες» και αναρωτιέται «γιατί του φέρονται τόσο σκληρά» και τι «κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία», αφού ο γιος της «Είναι ανίκανος να βλάψει κανέναν».

Ως μητέρα ζητά από όλους κατανόηση γιατί αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί στον καθένα, έχει δηλώσει.