ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Τότε θα ανακοινωθεί η έδρα του τελικού - «Να γίνει σε ελληνικό γήπεδο»

Κύπελλο Ελλάδας: Τότε θα ανακοινωθεί η έδρα του τελικού - «Να γίνει σε ελληνικό γήπεδο»
Intime

Κύπελλο Ελλάδας: Σε επαφές με διοικήσεις γηπέδων για τη φιλοξενία του τελικού του θεσμού, βρίσκονται οι άνθρωποι της ΕΠΟ.

Αυτό σχολίασε ο Άγγελος Δανιήλ, πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας και της ΕΠΣ Αχαΐας, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι να ανακοινωθεί η έδρα του τελικού πριν τη φάση των προημιτελικών.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Δανιήλ μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για:

Τη συμφωνία με την Cosmote: «Έκλεισε μια τριετής συμφωνία για το Κύπελλο και η επόμενη διοίκηση θα έχει και τον τρόπο να διαχειριστεί και ένα συμβόλαιο για να προγραμματίσει και να κάνει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όπλο. Αν θέλουμε να αναβαθμιστεί το Κύπελλο πρέπει οι μεγάλες ομάδες να μπουν τουλάχιστον μια φάση νωρίτερα. Δεν έχω δει πουθενά σε ευρωπαϊκές χώρες οι μεγάλες ομάδες να μπαίνουν στους 16. Και στη φάση των 16 πρέπει να είναι μονοί οι αγώνες».

Τις εκκρεμοδικίες που υπάρχουν: «Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό γίνεται. Για παιχνίδι που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου δεν έχει βγει τελεσίδικη απόφαση. Χάνουμε το δάσος βλέπουμε το δέντρο. Όταν έχεις τακτικούς δικαστές έξω από την ΕΠΟ αυτά γίνονται. Έξω έχουν τακτικούς δικαστές μες στις ομοσπονδίες και όλα αυτά λύνονται μέσα σε 15 μέρες».

Την έδρα του τελικού: «Μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου θα έχει λήξει το θέμα. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τις διοικήσεις κάποιων γηπέδων και θα μπορέσουμε να το ανακοινώσουμε και πριν τη φάση των «8». Ο τελικός πρέπει να γίνει στην Ελλάδα σε ελληνικό γήπεδο. Αν πάλι έχουμε τα ίδια προβλήματα με πέρσι τι να πω. Ένα προς ένα τα γήπεδα βγαίνουν off. Δεν είναι κάτι επίσημο. Δεν είναι μόνο το Πανθεσσαλικό είναι και άλλα γήπεδα».

Το αν μπορεί να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου στο εξωτερικό: «Αν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, θα μπορούσε. Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τα βρούμε. Εδώ δεν ξέρουμε αν θα έχουμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών. Ότι και να λέμε δεν έχει ουσία αυτή τη στιγμή. Ο Κώστας Χαλκιάς είπε αν ευχόμαστε στην Ελλάδα του 2024 να γίνει τελικός με κόσμο, τι να κάνουμε. Είναι πάνω από εκατομμύριο. Πάντα είναι στόχος άλλα δεν μπορείς να προσδοκίες έσοδα όταν δεν έχει κόσμο στο γήπεδο. Αυτά είναι αλληλένδετα».

Σχετικές ειδήσεις