ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικό! Οπαδός έκανε τον ποδοσφαιριστή και μοίραζε αυτόγραφα στους φιλάθλους (vid)

Επικό! Οπαδός έκανε τον ποδοσφαιριστή και μοίραζε αυτόγραφα στους φιλάθλους (vid)
Print Screen / Instagram

Ένα επικό σκηνικό έλαβε χώρα μετά τον αγώνα της Σαουθάμπτον με την Μπρίστολ Σίτι, όταν ένας οπαδός παρίστανε τον ποδοσφαιριστή και μοίραζε αυτόγραφα στους φιλάθλους.

Viral έχει καταφέρει να γίνει μέσα σε λίγες ώρες ένα τρομερό βίντεο που δείχνει έναν οπαδό της Μπρίστολ Σίτι να κάνει πλάκα σε φιλάθλους που ήταν έξω από το γήπεδο και παρίστανε τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται μαζί τους.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11) η Σαουθάμπτον φιλοξένησε την Μπρίστολ Σίτι στο πλαίσιο της Championship στην Αγγλία, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη 1-0 και συνάμα τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ένας οπαδός των φιλοξενούμενων, ο οποίος αποφάσισε να τρολάρει τους φιλάθλους που περίμεναν έξω από το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός πέρασε τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί για να χωρίζουν τους παίκτες από τους οπαδούς και ξεκίνησε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται μαζί τους, παριστάνοντας τον ποδοσφαιριστή.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το βίντεο έγινε άμεσα viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τρομερά σχόλια στα social media.

Σχετικές ειδήσεις