ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πρώτη του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη - Τα highlights από την τεσσάρα στον ΟΦΗ (vid)

Ολυμπιακός: Πρώτη του Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη - Τα highlights από την τεσσάρα στον ΟΦΗ (vid)
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη θα κάνει την Κυριακή (11/02) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

«Γεμάτη» ημέρα ήταν το Σάββατο (10/02) για τον 62χρονο προπονητή, καθώς το μεσημέρι έφτασε στην Αθήνα και λίγο μετά βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ούτως ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Super League και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έφτασε στην Ελλάδα με τους δύο άμεσους συνεργάτες του, τον Τόνι Ρουίς Περεθ και τον Φραν Ρίκο, με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Κριστιάν Καρεμπέ να υποδέχονται τον Βάσκο προπονητή. Μάλιστα, πριν τη σέντρα του ματς είχε την πρώτη κατ’ ιδίαν επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι δύο άνδρες τα είπαν και πάλι μετά το τέλος του αγώνα, όπου ακολούθησαν τα διαδικαστικά.

Ήτοι, η υπογραφή του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, έπειτα από τη θέληση που έδειξαν και οι δύο πλευρές, ενώ είχε και συνάντηση με τους άμεσους συνεργάτες του στην ομάδα, όπως τον Παναγιώτη Αγριογιάννη, που επέστρεψε στους Πειραιώτες και τον Χρήστο Μουρίκη, τον γυμναστή της πρώτης ομάδας.

Αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η… εποχή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό είναι οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ, οι οποίες αναμένονται τις επόμενες ώρες, αφού πρώτα φτάσει στην Αθήνα και ο εκπρόσωπός του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Ωστόσο, η θητεία του Βάσκου στο Λιμάνι θα ξεκινήσει ουσιαστικά από το πρωί της Κυριακής (11/02).

Ο Ισπανός τεχνικός θα βρεθεί από νωρίς στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του νέου του «στρατηγείου», ενώ θα «εγκατασταθεί» και στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει τη δουλειά για τις πρώτες του επίσημες «υποχρεώσεις» με την ομάδα του Πειραιά, οι οποίες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αφού ακολουθούν τα δύο ματς με τη Φερεντσβάρος για το Europa Conference League, αλλά και ενδιάμεσα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα highlights από την τεσσάρα στον ΟΦΗ

Πάντως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη… γεύση από τους νέους του παίκτες, στη νίκη 4-0 των «ερυθρόλευκων» επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γιώργο Μασούρα και στο 10’ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στην επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 34’ ο Ντάνιελ Ποντένσε διαμόρφωσε το 3-0 και το τελικό 4-0 «έγραψε» ο Κώστας Φορτούνης στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις