ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0: «Πέταξε» στην κορυφή με Λιβάι Γκαρσία | Σεφτέ για Λιούμπισιτς!

ΑΕΚ - Κηφισιά Super League
Intime News

Super League: Με δύο τέρματα του Λιβάι Γκαρσία και το πρώτο του Λιούμπισιτς με τα «κιτρινόμαυρα», η ΑΕΚ νίκησε 3-0 την Κηφισιά και θα δει από την κορυφή το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός | Με δέκα παίκτες από το 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι.

Η επιστροφή του κόσμου μετά από 76 ημέρες, συνδυάστηκε με ένα «εύκολο» τρίποντο που έφερε την «Ένωση» στην κορυφή.

Για την ακρίβεια έδειξε πόσο έλειψε στους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα η γεμάτη «OPAP Arena». Οι γηπεδούχοι πήραν ώθηση από αυτό και μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει τη φάση του 4ου λεπτού, όπου ο Σπίνος ανέτρεψε τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Γκορτσίλας έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Κηφισιάς. Ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρώτου ματς, έπιασε το πέναλτι του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο Λιβάι Γκαρσία, όμως, αλλά κι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν σε εξαιρετική κατάσταση κι έμοιαζε σχεδόν αδύνατο για την Κηφισιά να αντέξει στην ασφυχτική πίεση τους. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρήκε τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα δύο φορές, στο 19’ και στο 24’, απλοποιώντας την κατάσταση για την «Ένωση».

Οι παίκτες του Αλμέιδα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει… τριπλάσια τέρματα, αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, αλλά τελικά το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Κίτρινες: Χατζισαφί, Κάλενς – Σολόα
Κόκκινη: Σπίνος (4΄)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον (71΄ Λιούμπιτσιτς), Ελίασον (77΄ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (71΄ Πιζάρο), Τσούμπερ (70΄ Αραούχο), Γκαρσία (70΄ Άμραμπατ)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (73΄ Μποτία), Τσανάτζια, Σολόα (57΄ Κλωναρίδης), Μενέντες (9΄ Βαφέας), Μπιφουμά (57΄ Πρίτσας), Ματέους, Οζέγκοβιτς (73΄ Τετέι)

Σχετικές ειδήσεις