Super League: Εμβόλιμη με κρίσιμο ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ | Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Επιμέλεια Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Super League: Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο ξεχωρίζει από την πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός παίζει τα… ρέστα του, ενώ η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει σε ακόμα ένα ντέρμπι ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Οι «πράσινοι», μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, είναι τρίτος στο -6 από την κορυφή, χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για απώλειες. Επί της ουσίας στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν… κάνει ούτε η ισοπαλία. Ο Τούρκος τεχνικός, ο οποίος έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, ζήτησε από τους παίκτες του να «ελαχιστοποιήσουμε τα ατομικά λάθη».

Η «Ένωση», από την πλευρά της, νίκησε τον Ολυμπιακό, διατηρώντας το αήττητο της στα ντέρμπι και πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει μόνο στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Η ΑΕΚ είναι στο +2 από τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (7/4) στην «OPAP Arena». O «Δικέφαλος του Βορρά» έχει θεωρητικά εύκολο έργο, καθώς υποδέχεται τη Λαμία και ευελπιστεί ότι μπορεί να πάει ακόμα κι ως πρωτοπόρος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο -8 από την κορυφή, ωστόσο είναι αναγκασμένος να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει για το πρωτάθλημα. Επίσης, βρίσκεται σε μια θέση (βλ. τέταρτος) που δεν δίνει δεδομένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, συνεπώς η νίκη είναι μονόδρομος στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των playoffs

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΚΑΝΑΛΙ

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Άρης

19:00 / CosmoteSport2HD

Τούμπας

ΠΑΟΚ – Λαμία

19:30 / Novasports Prime

«Απ. Νικολαΐδης»

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

21:00 / CosmoteSport1HD

Η βαθμολογία (σε 28 αγώνες)

  1. ΑΕΚ 65
  2. ΠΑΟΚ 63
  3. Παναθηναϊκός 59
  4. Ολυμπιακός 57
  5. Άρης 48
  6. Λαμία 34

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved