Μπριζ – ΠΑΟΚ: Χωρίς Μουργκ στο πρώτο ματς των «8» του Europa Conference League

Newsbomb

Intime News

Μπριζ – ΠΑΟΚ: Ο Τόμας Μουργκ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ενισχύσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» στον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του κι αναχώρησε για το Μπριζ, όπου το βράδυ της Πέμπτης (22:00) θα αντιμετωπίσει τη βελγική ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Μουργκ, ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση κι έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του τον τραυματία Τροστ Εκόνγκ, αλλά και τους Σάστρε, Σοάρες και Νάσμπεργκ, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Το Μπριζ – ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (11/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved