ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Επίσημο! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Επίσημο! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Η συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους ήταν εδώ και καιρό γνωστή, ωστόσο από το πρωί του Σαββάτου (13/4) είναι κι επίσημη!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα παραμείνει και τη σεζόν 2024/25 στην τεχνική ηγεσία της ομάδάς. Ο Βάσκος προπονητής κατάφερε να «κερδίσει» άπαντες στου Ρέντη με τη δουλειά του, σε διάστημα μόλις δύο μηνών.

Ο Μεντιλίμπαρ ανέλαβε την ομάδα του Πειραιά στις 11 Φεβρουαρίου, όταν όλοι οι στόχοι έδειχναν να έχουν χαθεί. Πλέον, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το προβάδισμα για να βρεθούν στα ημιτελικά του Europa Conference League, ενώ στη Super League βρίσκονται στο -4 από τον πρωτοπόρο, ΠΑΟΚ.

«Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ 2024-25. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ποστάρισμα στα social media του συλλόγου.

Δείτε το ποστ για την επέκταση της συνεργασίας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Σχετικές ειδήσεις