ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελένη Βουλγαράκη: Το σχόλιο για τον Φώτη Ιωαννίδη - «Είναι πολύ αναστατωμένος, θα κινηθεί νομικά»

Ελένη Βουλγαράκη: Το σχόλιο για τον Φώτη Ιωαννίδη - «Είναι πολύ αναστατωμένος, θα κινηθεί νομικά»

Η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά τα απαράδεκτα σενάρια για την υποτιθέμενη υπόθεση ντόπινγκ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, με μήνυμά του στο Instagram ξέσπασε κατά όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά του, αναφορικά με την υπόθεση για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, η οποία βέβαια διαψεύστηκε επίσημα τόσο από την UEFA, όσο και από τον ΕΟΚΑΝ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε στην ανάρτησή του ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων διέρρευσαν μέσω διαδικτύου ανυπόστατα και ψευδή σενάρια για τον ίδιο.

Η σύντροφός του, Ελένη Βουλγαράκη, έκανε μια σχετική ανάρτηση το βράδυ της Τετάρτης (17/4) και σήμερα τοποθετήθηκε δημόσια στο «Πρωινό» του ANT1.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας αφού πληροφορήθηκε για το τι ακριβώς έχει συμβεί ρώτησε την παρουσιάστρια για την κατάσταση στην οποία είναι ο αγαπημένος της.

«Με τον Φώτη Ιωαννίδη τι έγινε;», ρώτησε αρχικά ο παρουσιαστής με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντά: «Είναι αναστατωμένος πολύ, θα κινηθεί νομικά».

Σχετικές ειδήσεις