ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Παίζει ο Φορτούνης!

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Παίζει ο Φορτούνης!
Παίζει ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τους Ουκρανούς!

Ο τραυματισμός του διεθνούς άσου τον ταλαιπωρεί ακόμα, ωστόσο θα είναι βασικός.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να λαχτάρισαν για την συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο παιχνίδι του Europa League με τη Ντιναμό Κιέβου για τους «32», ωστόσο ο αρχηγός των Πειραιωτών είναι έτοιμος να αγωνιστεί!

Την είδηση «έβγαλε» ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τους Ουκρανούς, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που έλεγαν πως αν χρειαστεί θα παίξει και με ένεση ο 26χρονος άσος και αναμφίβολα MVP του Ολυμπιακού. Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Ο Ομάρ δεν θα είναι έτοιμος. Ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Έχει επανέλθει, πήγε καλά στην αποθεραπεία και στην θεραπεία και εκτιμούμε πως θα είναι έτοιμος για αύριο», ήταν το σχόλιο του Μαρτίνς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας θα είναι αριστερά με τον Τοροσίδη δεξιά στις πτέρυγες της άμυνας, με τον Βούκοβιτς να έχει τον Μεριά παρτενέρ. Στα χαφ θα δούμε τον Γκιγιέρμε με τον Καμαρά, τον Φορτούνη μπροστά τους, ενώ στα «φτερά» θα είναι οι Ζιλ Ντίας και Ποντένσε. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χασάν.

Σχετικές ειδήσεις