ΣΠΟΡ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Μάρεϊ: Δεν έχω παραβιάσει ποτέ κανονισμό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στον Μάρεϊ: Δεν έχω παραβιάσει ποτέ κανονισμό»
Δεν άργησε να απαντήσει ο Τσιτσιπάς
AP Photo/Seth Wenig

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στα επικριτικά λόγια του Βρετανού, μετά τη λήξη της αναμέτρησής τους

Μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά με 3-2 σετ επί του Άντι Μάρεϊ, ο Βρετανός εξαπέλυσε «επίθεση» στον «Tsitsifast» για τις δύο διακοπές που έκανε στον αγώνα, λέγοντας πως έχασε τον σεβασμό που του είχε.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης απάντησε στον Μάρεϊ για τα σχόλια που έκανε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Αν θέλει κάτι να μου πει, πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και να καταλάβουμε τι πήγε λάθος».

«Δε νομίζω ότι παραβίασα κανέναν κανονισμό. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πώς νιώθει ο αντίπαλός μου όταν είμαι εκεί και παίζω ένα ματς. Και δεν είναι η προτεραιότητά μου. Εφόσον ακολουθώ τους κανόνες, αυτό που λέει η ATP, τα υπόλοιπα είναι εντάξει. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, απολύτως τίποτα», πρόσθεσε ο Στέφανος.

Όσο γιατί άργησε τόσο πολύ στο toilet break: «Είναι ξεκάθαρο ότι πήρα μαζί τα ρούχα μου. Τόσο χρόνο μου παίρνει να αλλάξω τα ρούχα και να μπω στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για αυτό. Ξέρω, όμως, ότι μπορείς να πάρεις δύο toilet breaks στα πέντε σετ και ένα στα τρία. Το έχω ακολουθήσει αυτό μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχω παραβιάσει κανονισμό, δεν βλέπω γιατί να υπάρχει πρόβλημα».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε κι όσα υποστήριξε πριν λίγες μέρες ο Ζβέρεφ. «Δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν ξέρω τι είδους φαντασία μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που θέλω να πάρω στα σοβαρά, γιατί είναι γελοίο να το σκέφτομαι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Σεισμός στην Κόρινθο: Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

Εκτός «μάχης» βγαίνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας