ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Λύγισε» από την Μπαντόσα, «τελικός» με Σαμπαλένκα τη Δευτέρα! - Δείτε τα highlights

Μαρία Σάκκαρη: «Λύγισε» από την Μπαντόσα, «τελικός» με Σαμπαλένκα τη Δευτέρα! - Δείτε τα highlights

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε 2-0 σετ από την Πάουλα Μπαντόσα, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά των WTA Finals.

Σε ένα «χορταστικό» ματς, το οποίο κράτησε δύο ώρες και περιελάμβανε πολλές ανατροπές, η Ισπανίδα κατάφερε να «λυγίσει» την 26χρονη πρωταθλήτρια μας.

Η Σάκκαρη πλήρωσε το γεγονός ότι έκανε πολλά αβίαστα λάθη (49), ενώ παράλληλα δεν ήταν αποτελεσματική στο σερβίς της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο σετ έχασε 14 πόντους στο πρώτο σερβίς της, την ώρα που είχε μόλις έναν χαμένο στον αγώνα με τη Σβίοντεκ.

Γενικότερα, το πρώτο σετ ήταν απολαυστικό και κράτησε 67 λεπτά, με τη Σάκκαρη να επιστρέφει από το 5-2 και να ισοφαρίζει σε 5-5! Τα πάντα κρίθηκαν στο tie-break, εκεί όπου πλήρωσε τα λάθη της.

Στο δεύτερο σετ, η μάχη συνεχίστηκε με την Σάκκαρη να «σβήνει» κάποια στιγμή 6(!) break point, αλλά το σερβίς ήταν πάλι αυτό που την «πλήγωσε», καθώς η αντίπαλος της έκανε το 5-4. Βέβαια, η Ισπανίδα έχασε δύο match-point μέχρι τελικά να κάμψει την αντίσταση της Μαρίας.

Η Μπαντόσα με ρεκόρ 2-0 προκρίθηκε στους «4», ενώ η Σάκκαρη θα παιξει την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα του ομίλου κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα. Ένα ματς «τελικός», ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/11) στις 22:00.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Τα πρώτα λόγια του οφθαλμίατρου μετά την αποσωλήνωση - «Η 49χρονη δεν είχε όρια» (vid)

Νέα μέτρα στα σούπερ μάρκετ από σήμερα: Οι αλλαγές σε κρεοπωλεία, φούρνους, μίνι μάρκετ

Νέα απάτη με... αναπάντητη - Πώς κυκλώματα από Ουκρανία και Αλβανία μάς αδειάζουν τους λογαριασμούς