ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: Κινδυνεύει να χάσει το US Open λόγω εμβολίου

Νοβακ Τζόκοβιτς
AP Images

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος τενίστας κινδυνεύει να χάσει για δεύτερη σερί χρονιά το US Open, καθώς οι ΗΠΑ δέχονται μόνο πλήρως εμβολιασμένους επισκέπτες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αποφασίσει να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και θα αγωνιστεί σε όσα τουρνουά του επιτρέψουν.

O «Νόλε» στηρίζει την απόφαση του κι έχει απουσιάσει από μεγάλα τουρνουά, κάτι που μπορεί να γίνει και στο μέλλον. Μετά την περιπέτειά του στην Αυστραλία και την απουσία του στο Australian Open, αγωνίστηκε κανονικά στο Roland Garros, ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στο Wimbledon. Αντίθετα, όπως αναφέρει κι η σερβική Mozzartsport, ορατός είναι ο κίνδυνος να απουσιάσει από το US Open για δεύτερη σερί χρονιά.

Στις ΗΠΑ δεν είναι πλέον αναγκαίο αρνητικό PCR τεστ, αλλά εξακολουθεί να απαιτείται πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού για να μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τη χώρα. Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, κάτι που ισχύει και για το Masters του Σινσινάτι.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και δεν αποκλείεται να συμβεί ξανά μέχρι τον Αύγουστο. Να θυμίσουμε ότι το US Open είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 29 Αυγούστου με 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το Cincinnati Open θα διεξαχθεί 13-21 Αυγούστου.

Σχετικές ειδήσεις