ΣΠΟΡ

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Μια μεγάλη ανοησία, υπάρχει πολιτική στον αθλητισμό», λέει ο προπονητής του

Νόβακ Τζόκοβιτς
AP Photo/Armin Durgut

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο προπονητής του Σέρβου τενίστα, Γκόραν Ιβανίσεβιτς εμφανίστηκε απαισιόδοξος όσον αφορά στη συμμετοχή του «Νόλε» στο US Open.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Τζόκοβιτς δεν μπορεί να αγωνιστεί στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν, καθώς στις ΗΠΑ επιτρέπεται η είσοδος μόνος σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ο Ιβανίσεβιτς μίλησε στην ιταλική «La Repubblica» και τόνισε ότι δεν πιστεύει πως θα βρεθεί κάποια λύση, ώστε το άλλοτε Νο1 του κόσμου να δώσει το παρών στο major τουρνουά της Νέας Υόρκης.

«Πάντα υπάρχει ελπίδα. Ο Νόβακ θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί εκεί, ίσως με ειδική βίζα. Αλλά έχουμε μπροστά μας μόλις δύο εβδομάδες και προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιτεν θα αλλάξει τα μέτρα πριν ξεκινήσει το τουρνουά», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Για μένα είναι μια μεγάλη ανοησία. Αν είσαι εμβολιασμένος, αλλά θετικός στον ιό μπορεί να μπεις στις ΗΠΑ. Αν δεν είσαι εμβολιασμένος και αρνητικός σου το απαγορεύουν. Αναμφίβολα υπάρχει πάρα πολλή πολιτική στον αθλητισμό».

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Προετοιμάζομαι κανονικά για το US Open»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram, έγραψε ότι: «Προετοιμάζομαι σαν να μου επιτρέπεται να αγωνιστώ, περιμένοντας να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν οι κανονισμοί και να μπορώ να ταξιδέψω στις ΗΠΑ. Fingers Crossed».

Σχετικές ειδήσεις