Μαρία Σάκκαρη: Πρώτη αντίπαλος η Ντόι στο Τόκιο - Πότε θα γίνει το ματς

Newsbomb

EPA/Ivan Villanueva, ΑΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Το πρώτο… εμπόδιο στο Open του Τόκιο, που ανήκει στην σειρά WTA 500 έμαθε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Μισάκι Ντόι.

Η κάτοχος του τίτλου στην Γουαδαλαχάρα πέρασε bye στη φάση των «16» του τουρνουά και θα παλέψει κόντρα στην Γιαπωνέζα 32χρονη τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο 331 της κατάταξης.

Η Μισάκι Ντόι, που παίρνει μέρος στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της, πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη της 2-0 σετ επί της Πέτρα Μόρτιτς, Νο 49, επικρατώντας 7-5 και 6-2. Η Μαρία Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει άλλη μία φορά την Γιαπωνέζα, στη Νυρεμβέργη, πριν από έξι χρόνια, όταν η 28χρονη είχε εγκαταλείψει.

Η αναμέτρηση της Ελληνίδας τενίστριας με την «εκπρόσωπο» της Ιαπωνίας θα λάβει χώρα την Πέμπτη (28/09) και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την τενίστρια που θα προκριθεί από τη «μάχη» της Καρολίν Γκαρσιά με την Ανγκελίνα Καλίνινα.

Παράλληλα, στη φάση των «16» μετέχει και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα αντιμετωπίσει κι αυτή την Πέμπτη (28/09) την Ντάρια Κασάτκινα, με στόχο την παρουσία στα προημιτελικά, κόντρα στη νικήτρια του αγώνα της Κριστίνα Μπούκσα με την Τζέσικα Πεγκούλια.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved