ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στη Βιέννη κόντρα στον Τιμ - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πρεμιέρα στη Βιέννη κόντρα στον Τιμ - Η ώρα και το κανάλι
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Την πρώτη του «μάχη» στο τουρνουά της Βιέννης θα δώσει ο Έλληνας πρωταθλητής, κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ.

Λίγες μέρες μετά τον ιστορικό τελικό του διπλού στο European Open του Βελγίου, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Erste Bank της Βιέννης.

Πρώτος αντίπαλος θα είναι ο Ντομινίκ Τιμ, ο οποίος προκαλεί συχνά προβλήματα στον 25χρονο τενίστα. Μάλιστα, οι δύο αθλητές μετρούν από πέντε νίκες στις δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι στιγμής.

Η τελευταία «μάχη» ήταν στον πρώτο γύρο του Wimbledon, όπου ο Έλληνας άσος πήρε τη νίκη 3-2 σετ με ανατροπή (6-3, 6-7(1), 2-6, 7-6(5), 6-7(8)). Το εν λόγω ματς είχε διακοπεί λόγω βροχής. Τη φετινή σεζόν, ο 25χρονος πρωταθλητής μετράει δύο νίκες, αφού είχε επικρατήσει 2-1 στη Μαδρίτη.

Σε περίπτωση που ο Έλληνας πρωταθλητής πάρει την πρόκριση θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση είτε τον Αλεξάνταρ Βούκιτς, είτε έναν qualifier, ενώ αν φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, είναι πιθανή η αναμέτρηση με τον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, που είναι ο επικεφαλής στο τουρνουά της Βιέννης.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντομινίκ Τιμ έχει προγραμματιστεί να αρχίσει όχι πριν τις 19:00, ενώ τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Σχετικές ειδήσεις