ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάχη» με Ζβέρεφ για τα προημιτελικά στο Παρίσι - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Μάχη» με Ζβέρεφ για τα προημιτελικά στο Παρίσι - Η ώρα και το κανάλι
EPA/Mohammed Badra, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποτελεί το νέο… εμπόδιο που έχει μπροστά του στο Paris Masters ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Οζέρ - Αλιασίμ δεν μπόρεσε να… κόψει την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της γαλλικής πρωτεύουσας και ο 25χρονος τενίστας στρέφεται πλέον στην αναμέτρηση για τη φάση των «16» απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με… φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Γερμανός τενίστας, βρίσκεται πλέον στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης και πήρε την πρόκρισή του έπειτα από τη νίκη 2-1 σετ επί του Ούγκο Ουμπέρ, έπειτα από «μάχη» που κράτησε περίπου 3,5 ώρες.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν μέσα στη σεζόν, αλλά και η 13η στην πορεία τους στα κορτ, με τον Έλληνα αθλητή να έχει το προβάδισμα, αφού προηγείται 8-4. Παράλληλα, αν ο 25χρονος τενίστας πάρει τη νίκη κόντρα στον Γερμανό, τότε θα εξασφαλίσει, όπως όλα δείχνουν, το έκτο εισιτήριο για το ATP Finals.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τη φάση των «16» του Paris Masters αναμένεται να γίνει, όχι πριν τις 15:30 και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6HD.

Σχετικές ειδήσεις