ΣΠΟΡ

Τένις: Σάλος με Μεντβέντεφ στο Παρίσι - Έκανε χειρονομία στον κόσμο που τον αποδοκίμαζε (vids)

Τένις: Σάλος με Μεντβέντεφ στο Παρίσι - Έκανε χειρονομία στον κόσμο που τον αποδοκίμαζε (vids)
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για πολλοστή φορά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ «ξέφυγε» μετά από ήττα σε τουρνουά τένις και έκανε απαράδεκτη χειρονομία προς το εχθρικό κοινό του Παρισιού.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ τραβάει ξανά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του για τους λάθος λόγους.

Ο Ρώσος, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι από τους πλέον οξύθυμους χαρακτήρες του αθλήματος και είναι γνωστή η κόντρα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αυτή τη φορά ξέφυγε για τα καλά καθώς φάνηκε να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο προς τονν κόσμο στις εξέδρες, αποχωρώντας από το γήπεδο μετά από μια θυελλώδη ήττα στο Paris Masters.

Για άλλη μια φορά το κοινό του Παρισιού - που επικρίθηκε για τις αποδοκιμασίες του κατά τη διάρκεια του Ρολάντ Γκαρός νωρίτερα φέτος - έδειξε ότι είναι το πιο εχθρικό στο τένις, καθώς στράφηκε εναντίον του Μεντβέντεφ, ο οποίος έφτασε σε ένα σημείο του δεύτερου σετ να αρνείται να παίξει εναντίον του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, λόγω των αποδοκιμασιών.

Ο Μεντβέντεφ είχε σταματήσει να παίζει στο 5-5 στο δεύτερο σετ και είχε έντονο καυγά με τον διαιτητή Ρενό Λιχτενστάιν, ο οποίος του έδωσε επίσημη προειδοποίηση.

Τελικά, ηττήθηκε μόλις στον δεύτερο γύρο του τουρνουά με 6-3, 6-7, 7-6 από τον Βούλγαρο τενίστα.

Ο Ρώσος φανερά εκνευρισμένος από την εξέλιξη και τις αποδοκιμασίες φάνηκε να δείχνει κατ' εξακολούθηση το μεσαίο δάχτυλό του προς τον κόσμο αποχωρώντας από το γήπεδο.

«Απλά έλεγξα τα νύχια μου, έτσι, δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό. Γιατί να το κάνω σε αυτό το όμορφο πλήθος στο Παρίσι;» απάντησε γεμάτος ειρωνία ο Μεντβέντεφ αργότερα.

«Με αποδοκιμάζουν. Δεν κατάλαβα γιατί, οπότε δεν ήθελα να παίξω. Αλλά το πλήθος του Μπέρσι δεν σταματά να αποδοκιμάζει. Όταν έλαβα μία προειδοποίηση, ήθελα πραγματικά να αποκλειστώ και να τελειώσω τον αγώνα σε αυτό το σημείο; Όχι. Έτσι συνέχισα να παίζω.

Δεν έχει να κάνει με τη Γαλλία. Νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από το τουρνουά, τον τρόπο που ενεργώ, τον τρόπο που ενεργεί το κοινό. Γενικά, έχω πολλούς Γάλλους φίλους και δεν φαίνεται να τους αρέσει πολύ αυτό το τουρνουά. Ίσως υπάρχει λόγος.

Δεν αρέσει σε όλους να παίζουν εδώ στο Παρίσι για αυτόν τον λόγο. Έπαιζα στο Bercy πολύ καλύτερα όταν δεν υπήρχε καθόλου κόσμος (κατά τη διάρκεια της πανδημίας)».